Beoordelingen van Sushi Station Nieuw-Vennep

Recente recensies

5.0
Anushka
gisteren

Ik heb een crunchy box besteld en poke bowl tuna. De kwaliteit was matig. Rauwe paprika met tonijn is geen goede combo. Van de drie speten sushi vonden we maar een lekker. Vooral sushi homemade zal salade smaakte erg naar vis. Nog veel ruimte voor verbetering dus…

elzzz
gisteren

heerlijk gegeten, goed verzorgd.

B.B
20 mei 2022
Tara
16 mei 2022

Optijd en lekker!

Marnick Franken
15 mei 2022

Bezorger was heel aardig! Alleen de garnaal in 1 van sushi’s was koud. Voor de rest weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
14 mei 2022

Heerlijk gegeten volgende keer weer

Daniëlle
13 mei 2022
R
13 mei 2022

Super lekkere sushibox en vriendelijk geholpen.

Iris
12 mei 2022

Leuk de sushi in je eigen dorp bestellen, afgeleverd door een bekende :). De sushi was heerlijk, netjes verzorgd en bereid en goed verpakt. Daarnaast hadden we een kip poke bowl en rund poke bowl, ook zeer smakelijk. Voor herhaling vatbaar dus!

Reactie van Sushi Station

Goedemiddag, bedankt voor uw feedback. We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. Mvg Sushi Station

Manika Ridder
10 mei 2022

Het was weer heerlijk. Super service.

Paula
10 mei 2022

Binnen 30 min bezorgd.

Mahadevan
10 mei 2022

The Sushi was lekker. Dankje

Jamie
9 mei 2022
C. oude Lohuis
9 mei 2022

18:45 zou de bezorgtijd zijn, 20 minuten later hebben we gebeld, ze waren aan het wachten op een bezorger. Om 19:45 werd er uiteindelijk pas bezorgd. Het zou fijn zijn als er actief wordt gecommuniceerd als de bezorgtijd verlaat is. Een uur te laat en zonder excuses is geen goede reclame. We snappen best dat het druk is, maar neem dan in ieder geval contact op. Als we wisten dat het na ons telefoontje nog bijna 3 kwartier zou duren, hadden we het zelf wel even opgehaald… En een half uur na ontvangst kregen we een mailtje dat de bestelling onderweg was…..dus ik zou zeggen: de bezorging is zeker voor verbetering vatbaar. Om positief af te sluiten: het was wel lekker 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Chris, Bedankt voor uw reactie. We doen ons uiterste best om alle bestellingen op tijd te leveren en alle klanten zo goed mogelijk op te hoogte te houden qua lever tijden. Gelukkig zijn we telefonisch tot een goede oplossing gekomen. Mvg Sushi Station

Han Scheelings (Eye Wish😄)
9 mei 2022

Het was wederom heerlijk. De keuze is heel uitgebreid. Fantastisch en hopelijk gaan jullie zo door.

Reactie van Sushi Station

Beste Han, Bedankt voor uw positieve review. We zijn blij om te horen dat u zo tevreden met ons bent en dat u onze menu kaart zo uitgebreid vind. We zien u daarom ook gauw weer terug bij Sushi Station. Mvg Sushi Station

Nel
9 mei 2022

Helaas waren de eetstokjes niet bij de bestelling. Super service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin Colijn
8 mei 2022

De bezorger was iets later, en ik werd keurig gebeld dat hij onderweg was, maar iets later. Goed geregeld !!!👍

Reactie van Sushi Station

Beste Martin. Bedankt voor uw positieve review. We doen ons uiterste best om de bestellingen op tijd te kunnen leveren. Mvg Sushi Station

Xx
8 mei 2022
S.
8 mei 2022

Sushi Station blijft alsnog mijn nr. 1 Nooit beroerd geweest na het eten, producten zijn prima. Jammer genoeg zijn mijn punten van een ander filiaal niet samen gevoegd, na online bestellen.

Reactie van Sushi Station

Beste Simone, Bedankt voor uw reactie. Zoals telefonisch afgesproken hebben wij uw spaar punten toegevoegd aan uw account. Mvg Sushi Station

Kelly
7 mei 2022

Goeie sushi. Goeie smaak, rijk gevuld en levering keurig. Sommige sushi stukjes vielen wat uit elkaar direct bij het oppakken ervan, maar smaak is alsnog prima!! Hou deze kwaliteit vast!

A
7 mei 2022
Tessa
6 mei 2022

Lekker sushi. Bezorging sneller dan voorspeld. Erg fijn! Zeker voor herhaling vatbaar.

Jeff
6 mei 2022

Smaak sushi gewoon goed. Werd goed geholpen, compliment.

Stella Brandsen
6 mei 2022

Ga zo door!

Saskia
3 mei 2022

Lekker en snel

Paula
2 mei 2022

Bezorging was iets te laat, het is erg druk natuurlijk! werd daar keurig over gebeld en kreeg zelfs wat extras! Topservice

Pieter en cora Buursen
2 mei 2022

Geweldige sushi .we hadden helaas maar 1 sushi wasrbij de garnaal in tempura was gebakken in shusi.die was erg lekker. Ook was de bezorger iets te vroeg maar we vonden het niet zo probleem. Raad het iedereen aan zo heerlijk was de sushi

Schipper
2 mei 2022

De sushi was niet stevig gerold en viel hierdoor helemaal uit elkaar. Persoonlijk vind ik gefrituurde uitjes echt zonde van de sushi, ook zat overal behoorlijk veel saus op. Wat ons betreft niet de beste sushizaak in Nieuw-Vennep, hierom blijft het bij een eenmalige bestelling. De bestelling was wel mooi op tijd klaar!

Lau de Munck
2 mei 2022

Gewoon hele lekkere sushi

dotje11
1 mei 2022

Porties waren klein, vooral maki, wel lekker vers. Ketjap, gember en wasabi apart gebeld svp, niet in schaal.

Raymond Both
1 mei 2022
Ruijg
1 mei 2022

Sushi was heerlijk en vers. Helaas waren ze de stokjes vergeten erbij te doen, maar dat kon de pret niet drukken. Tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Armand Lezaire
1 mei 2022

De gerolde sushi valt wat snel uitelkaar. Dat is zonde en belandt dan in je sojasaus. Alle sushi was heerlijk qua smaak.

Joyce
30 april 2022

Heerlijke Sushi. Stond op de juiste tijd klaar

Veerle van Reenen
29 april 2022

Lekker gegeten en ze hebben goed op m’n aanvraag in gegaan door geen peper te gebruikten

Sandra
29 april 2022

Lekker, vers en snel

Vera van den Berg
29 april 2022
Lorenzo
29 april 2022
Nicolet
29 april 2022
Karen
28 april 2022

Wat een heerlijke sushi s we hebben er heerlijk van genoten. Bestelling en afhalen ging heel soepel en vriendelijk, echt een aanrader!!

A
28 april 2022

Heeft weer goed gesmaakt!

nk
27 april 2022
Ronald Lens
27 april 2022

De sushi was vers en verrukkelijk. Zelfs onze meisjes van 5 vonden de ebi fry geweldig, en ze zijn extreem kieskeurig. De bezorging was sneller dat de oorspronkelijk geplande tijd, Hier gaan we nog heel vaak bestellen!

Jansen
27 april 2022
A. van Kampen
27 april 2022

Heerlijke sushi, zag er zeer verzorgd uit.

Barry
27 april 2022

De warme producten waren helaas niet geheel krokant. Verder was alles prima!

Jan Willem
27 april 2022

Lekker eten, maar het duurde absurd lang voordat we het kregen (1 uur 3 kwartier)

A
27 april 2022

Was weer prima!

Clementine Nguyen
27 april 2022

Wat is de rijst droog. Hoe oud was deze rijst? De toppings op de pokebowl zijn karig. De wakame slierten kan je tellen. Een pokebowl maken is niet moeilijk.. maar deze van jullie is niet bevallen. De bezorger was vriendelijk en bezorging duurde een uur. Niet bepaald snel voor gekoeld eten maar ik denk dat jullie het te druk hebben waardoor de kwaliteit en bezorgtijd benadeeld worden. Zet m op.

Lorenzo
26 april 2022
Sascha
26 april 2022
Michelle
25 april 2022

Eten was heerlijk. Bezorging duurde wel echt te lang, bijna 1,5 uur. En er zaten geen stokjes en soja saus bij het eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remco
25 april 2022

1e keer omdat dochter het graag wilde. Ze vond het super lekker. Gaan we zeker nog een keer doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
25 april 2022

Bezorging sneller dan aangegeven. De schalen waren mooi opgemaakt en alles smaakte heerlijk. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Maurits
24 april 2022
Ria
24 april 2022

Was weer heerlijk en zo fijn die zachte rijst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lau de Munck
24 april 2022

iets snellere service aan de balie, maar voor de rest prima!!!

Aart
23 april 2022

Super Sushi, vers, lekker en snelle levering.

Regina
23 april 2022

Heerlijke sushi. Op tijd klaar bij afhalen. Voor herhaling!

Wilma roegiers
23 april 2022

Heerlijk vers !!!! Hele fijne website ook !! Echt top !!!!!

Carlo Eppink
23 april 2022

De bestelling was 1,5 uur te laat, bel voortaan de klant dan is er meer begrip.

Claudia
22 april 2022
Jonah
21 april 2022
Yasmine
21 april 2022

Was top en snel bezorgd!

Shira
21 april 2022

Super snelle levering en heerlijk gegeten !

Hilde
20 april 2022

Ik vond het jammer dat er naar verhouding weinig groeten in het gerecht zat.

Inez de la Rie
20 april 2022

Helaas waren de edamame te gaar waardoor deze heel slap waren. Ben ik niet van jullie gewend :-(

Beth
20 april 2022
Daniëlle
19 april 2022
Annemariek
18 april 2022

De smaak was goed echter viel de temaki uit elkaar waardoor het moeilijk te eten was. Verder waren er geen stokjes bij geleverd.

Nele Eendenburg
18 april 2022

Heerlijke sushi. De warme toppings waren nog lekker warm. Super lekker gegeten

Richard
18 april 2022

Net gestart, goed begin, maar de smaak mag beter. Andere sushi take-aways doen het wat kwaliteit betreft beter. Maar, het begin is er.

Joey Riethoven
18 april 2022

Bestellen ging erg makkelijk, en de bestelling was er een half uur eerder dan aangegeven. Helemaal perfect. Geeft natuurlijk aan dat de box al klaar was, maar daar hebben we niks van gemerkt. De sushi was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L
17 april 2022
Meike
17 april 2022
M&J
17 april 2022

Zelf opgehaald, zeer vriendelijk personeel en prima kwaliteit sushi! Aanwinst voor ons dorp!

SG
17 april 2022
H van Wijhe
15 april 2022

Leuke medewerkers, lekkere smaak en vooral erg vers!

S.A.
15 april 2022

Super goed van smaak! Bezorging en service was ook top; ze kwamen terug nadat ze iets vergeten waren en hadden iets extra's bij de bestelling gedaan.

Susanne Ketting
14 april 2022

Heerlijke sushi, gewoon goed!

Erik
14 april 2022

Goede kwaliteit Veel keuze, ook Japanse drankjes. Bestelling proces werkt duidelijk en snel Bezorging snel en goed verpakt